GTAMP.com
http://gtamp.com/forum/

Forum question
http://gtamp.com/forum/viewtopic.php?f=15&t=1141
Page 1 of 1

Author:  Logofero [ Mon Mar 12, 2018 11:32 am ]
Post subject:  Forum question

Topic: Just forum question.

How do I insert a video. The [youtube]videoid[/youtube] tag does not work for user members?

Author:  Sektor [ Mon Mar 12, 2018 11:36 am ]
Post subject:  Re: Forum question

That tag needs the full link and only works with http, not HTTPS. There are some other tags for the short link but I don't know if they work. I definitely need to update this forum sometime and add much smarter YouTube link support.

If you look at tooltip text next to the tags at the top, it should tell you how to use it.

I fixed some of your links but I can't keep doing that, so happy you asked.

Author:  Logofero [ Mon Mar 12, 2018 11:49 am ]
Post subject:  Re: Forum question

The tip reads this: Long link (https://unsupported):

And does not work: [youtube]http://youtu.be/KbfrkKnmbyw[/youtube]

I specified a http format link but not https. The tag [video] (which in theory is in phpBB) does not work either.

Author:  Sektor [ Mon Mar 12, 2018 11:56 am ]
Post subject:  Re: Forum question

Code:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R490yqQn2ZM[/youtube]

Author:  Logofero [ Mon Mar 12, 2018 11:57 am ]
Post subject:  Re: Forum question

Managed. This example works: [youtube] http://www.youtube.com/watch?v=chGfQwfgnEk [/youtube] But the hint says that no.

Thanks Sector.

Added:
I always looked at the clue and she was wrong. Also did not preview the video on this no longer began to check.

Author:  Logofero [ Mon Mar 12, 2018 12:02 pm ]
Post subject:  Re: Forum question

Just for test:


Author:  Logofero [ Mon Mar 12, 2018 12:06 pm ]
Post subject:  Re: Forum question

Clear. Business in www. Very whimsical tag.

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/